Thursday, August 4, 2011

R A M A D H A N datang lagi !!!


salam ramadhan kalian :)

lama tak hupdate blog dot..dot aku ni , entry kali
ni berkisarkan puasa . ya PUASA anda2 puasa ka tidak ? puasa lah selagi kita sihat ya , sakit nanti apa pun tak boleh :)
alhamdulilah , aku sehat dan tak didatangi virus2 yang tak diingini , hope hampa semua sihat2 hendaknya.

ini puasa ke3 aku tak ada dia , ALLAH napa ingat kt dia ni T_T , raya ni kena g ziarah kubur dia , i miss him so much !!
puasa kali ni terpaksa berpraktikal kira kritikal jugak lah berhadapan dgn qeja2 dibulan puasa ni , S A B A R :)

tq mak , hari2 masak sedap , MAK SAYA MASAK SEDAP !!

sungguh aku diuji dengan bermacam2 dugaan dibulan suci ni , tq ALLAH jauhkan aku dari mereka2 yang tak jujur , alhamdulilah syukur !!

**setan kena halau , banyak2 kn lah beribadat**

**daaaaa !!

No comments:

Post a Comment